Bedrijven/retail

Bedrijven en Retail

BEDRIJVEN EN RETAIL
U bent de dirigent, wij het orkest

 

Shoppen wordt steeds meer gedreven door beleving en muziek speelt daarbij een belangrijke rol. De juiste muziek helpt om jouw klanten zich op hun gemak te laten voelen en in een ‘koopstemming’ te brengen. De juiste muziek draagt bij aan een positieve merk beleving en onderzoek toont aan dat ‘’echte pop muziek’’ (dus geen fake) zorgt dat met name jongeren langer blijven, en aanzet aan tot meer aankopen.

Dat geldt natuurlijk ook indirect voor bedrijven. Pop muziek op de achtergrond maakt werknemers blij en indirect meer productief. Muziek in de operatiekamer werkt verzachtend en meer ontspannend voor patiënten. Ook voor de chirurg en medewerkers….En datzelfde geldt voor muziek wat wordt gespeeld in publieke ruimtes zoals wachtkamers en zelfs op diverse metro stations….
In Sport/fitness zalen heeft muziek invloed op de sfeer en de dynamiek tijdens de fitness work-out.
En om het nog meer bijzonder te maken: Eazis werkt nauw samen met enkele grote uitvaartcentra. Want ook daar weten we (helaas) allemaal dat een gepast afscheid niet zonder muzikale omlijsting kan.  Zeker als bepaalde songs behoren tot de laatste wens….

Eazis weet wat er speelt. Met onze professioneel samengestelde muziekprogramma’s zet je de juiste toon en raak je de gevoelige snaar bij je doelgroep. We leveren gewenste en Taylor made muziek kanalen, kunnen je (instore) communicatie moeiteloos toevoegen of samen creëren. Maken desgewenst eigen jingles, leveren video & radio content of ontwikkelen dat gezamenlijk.
Voor een zaak, of meerdere filialen. Ons doel: optimale bezoekers beleving, passend bij het merk of concept.

Muziek heeft invloed op ons algehele gevoel….. Al met al wordt het belang van muziek veelal onderschat en is het vaak een sluitpost bij de inrichting van een openbare ruimte, café, winkel….Terwijl er nagenoeg nog nooit een gast of klant de zaak heeft verlaten vanwege het interieur of het design.
Maar wat we wel weten en herkennen is dat als de muziek niet passend is of te hard staat….klanten en gasten zo snel mogelijk weer weg zijn.

De inzet van goede muziek is gewoon belangrijk!
Eazis, met meer dan 20 jaar ervaring, is een specialist op juist dat gebied.

Bedrijven/retail

Gratis demo aanvragen?

Vul het formulier in om een gratis vrijblijvende demonstratie aan te vragen.

Naam

Woonplaats

Telefoon

E-mail