Sport

Sport

SPORT

 

Music makes you move!….fitness en sport scholen…

Bijna alle sportscholen en fitnesscentra gebruiken muziek om hun verschillende fitnessprogramma’s te ondersteunen. Of het nou gaat om spinning of aerobics, body pump, pilatus of yoga – elk programma heeft zijn eigen muziek die de sporter optimaal stimuleert en motiveert. Rustige muziek voor pilates, lounge bij de wellness, iets stevigs voor de body pump en wat meer up-beat voor Zumba. De Eazis muziek computer biedt sportscholen en fitnesscentra een ruim assortiment muziek voor elk type les of als achtergrondmuziek.

Voor fitnesscentra die hun klanten iets extra’s willen aanbieden is het Eazis Video systeem een perfecte oplossing. Via grootbeeld flatscreens kunt u uw klanten van de mooiste dansclips en hits laten genieten. Ideaal voor op de loopband of hometrainer, maar ook in het restaurant of de bar van het centrum.

Het Eazis Video systeem is niet alleen een zeer gebruiksvriendelijk systeem, u kunt uw klanten de nieuwste hits en clips laten zien die u heel eenvoudig via onze muziekbibliotheek kunt downloaden. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sport

Gratis demo aanvragen?

Vul het formulier in om een gratis vrijblijvende demonstratie aan te vragen.

Naam

Woonplaats

Telefoon

E-mail